(0) € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

section

Betalingsmogelijkheden

Wij accepteren Visa, Mastercard, American Express, Maestro, Paypal, Klarna, iDeal en Bank Transfer.

Yoek betalingen | Klarna
Klarna
Bestel nu, betaal over 14 dagen! In samenwerking met onze partner Klarna bieden we betalingen op factuur aan (achteraf betalen). Als u voor Klarna kiest als betaalmethode, krijgt u het product thuisbezorgd en heeft u 14 dagen om uw bestelling te betalen. Houd er wel rekening mee dat uw bezorg- en factuuradres bij betaling via Klarna hetzelfde moeten zijn als het adres dat bij ons geregistreerd staat. Als u deze betaalmethode kiest, gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. U vindt de algemene voorwaarden van Klarna op www.klarna.nl. Klarna voert een kredietcheck uit en wijst u een bepaald krediet toe, helaas hebben wij daar geen invloed op. De kredietbeoordeling wordt uitgevoerd op basis van de gegevens die u invoert; het is dus belangrijk dat u deze informatie naar waarheid en zo volledig mogelijk invult. Mocht uw keuze voor Klarna geweigerd worden of mocht u vragen hebben over de hoogte van het krediet, dan raden wij u aan contact met Klarna op te nemen via tel. 020 - 80 82 852 (Maandag  – Vrijdag  8.00 – 17.00)

Yoek betalingen | MultisafePay

MultisafePay
MultisafePay is een betaalsysteem waarmee alle betalingen met Visa, Mastercard, American Express, Mistercash, Sofort Banking en Giropay verwerkt worden. Mocht u één van deze betaalmogelijkheden gekozen hebben, dan zou het kunnen dat u e-mails, zoals betalingsherinneringen, van MultisafePay ontvangt uit onze naam.

Yoek betalingen | Ideal
iDEAL
iDEAL is een gestandaardiseerde methode voor veilige en rechtstreekse online-overschrijvingen tussen uw rekening en die van ons. U kunt betalen via iDEAL als u een rekening heeft bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers en als betalen via iDEAL bij uw rekening mogelijk is. Hoe werkt iDEAL?
1. Om te betalen klikt u op het iDEAL-icoontje.
2. Kies vervolgens uw bank in de drop-downlijst.
3. Vervolgens wordt de internetbankieren-omgeving van uw bank geopend.
4. De betalingsgegevens zijn vooraf ingevuld; geef uw goedkeuring via de instructies op het scherm.
5. Zodra de betaling is goedgekeurd, wordt het bedrag van uw rekening afgehaald en overgeschreven naar onze rekening.

Yoek betalingen | PayPal
PayPal
PayPal is een makkelijke en veilige manier om online betalingen te doen. U kunt uw creditcard of bankrekening koppelen en betalen zonder uw gegevens te delen.

Yoek betalingen | Bankoverschrijvingen

Bankoverschrijving
U kunt het geld ook overschrijven naar onze bankrekening. Vermeld daarbij altijd uw naam en ordernummer. Wij versturen de bestelling nadat wij uw betaling ontvangen hebben, tot die tijd reserveren wij de artikelen. Mocht uw betaling niet binnen 72 uur (na het plaatsen van uw bestelling) bij ons binnen zijn, dan zijn wij helaas genoodzaakt de bestelling te annuleren.

Ten name van: Yoek Webshop
Bank naam: Rabobank
Plaats: Haarlem,  Nederland
IBAN: NL56RABO0131184660
BIC: RABONL2U

web-monitoring-ok