(0) € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

Contact ons: +31(0) 20 388 25 80

section

Betalingsmogelijkheden

Yoek Plus Size Fashion Payments

 


Klarna (alleen in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Denemarken en Finland, zie voor meer informatie www.klarna.nl)

PayPal (zie voor meer informatie www.paypal.com)
- Visa, Mastercard, American Express, Mistercash, Sofort and Giropay via MultiSafePay (zie voor meer informatie www.multisafepay.com)
iDEAL (zie voor meer informatie www.ideal.nl)
Bankoverschrijving

Klarna
Bestel nu, betaal over 14 dagen! In samenwerking met onze partner Klarna bieden we betalingen op factuur aan (achteraf betalen).
Als u voor Klarna kiest als betaalmethode, krijgt u het product thuisbezorgd en heeft u 14 dagen om uw bestelling te betalen.
Houd er wel rekening mee dat uw bezorg- en factuuradres bij betaling via Klarna hetzelfde moeten zijn als het adres dat bij ons geregistreerd staat.

Als u deze betaalmethode kiest, gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna.
U vindt de algemene voorwaarden van Klarna op www.klarna.nl

Klarna voert een kredietcheck uit en wijst u een bepaald krediet toe, helaas hebben wij daar geen invloed op. De kredietbeoordeling wordt uitgevoerd op basis van de gegevens die u invoert; het is dus belangrijk dat u deze informatie naar waarheid en zo volledig mogelijk invult. 
Mocht uw keuze voor Klarna geweigerd worden of mocht u vragen hebben over de hoogte van het krediet, dan raden wij u aan contact met Klarna op te nemen.

iDEAL
iDEAL is een gestandaardiseerde methode voor veilige en rechtstreekse online-overschrijvingen tussen uw rekening en die van ons. U kunt betalen via iDEAL als u een rekening heeft bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers en als betalen via iDEAL bij uw rekening mogelijk is. Hoe werkt iDEAL?
- Om te betalen klikt u op het iDEAL-icoontje. Kies vervolgens uw bank in de drop-downlijst. Vervolgens wordt de internetbankieren-omgeving van uw bank geopend. De betalingsgegevens zijn vooraf ingevuld; geef uw goedkeuring via de instructies op het scherm.
- Zodra de betaling is goedgekeurd, wordt het bedrag van uw rekening afgehaald en overgeschreven naar onze rekening.

Bankoverschrijving

U kunt het geld ook overschrijven naar onze bankrekening. Vermeld daarbij altijd uw naam en ordernummer. Wij versturen de bestelling nadat wij uw betaling ontvangen hebben, tot die tijd reserveren wij de artikelen. Mocht uw betaling niet binnen 72 uur (na het plaatsen van uw bestelling) bij ons binnen zijn, dan zijn wij helaas genoodzaakt de bestelling te annuleren. 

Ten name van: Yoek Webshop
Bank naam: Rabobank
Plaats: Haarlem,  Nederland
IBAN: NL56RABO0131184660
BIC: RABONL2U

web-monitoring-ok