(0) € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

section

Collecties

 

Ontdek onze collecties

 

view all

Yoek heeft een ruim aanbod met trendy items in grote maten, die het figuur niet verbergen, maar zorgen voor een prachtige look! We ontwerpen kleding van hoge kwaliteit met stijlvolle prints en pasvormen.

view all

Onze Black Label collectie is een party wear collectie die het hele jaar verkrijgbaar is. We hebben schitterende cocktailjurken en feestelijke tops, die jou direct een glamorous uitstraling geven!

 
view all

Deze it-girl collectie is het kleine zusje van Yoek. Miss Y is voor de jonge, hippe vrouw; sportief, kleurrijk & een beetje zoet!

view all

Het verhaal van het PORTRAITS label is vorig jaar geschreven in ons Amsterdams atelier; Yoek introduceert een minimalistische esthetische collectie met alle essentiële basic items voor de aankomende jaren.

 
view all

Nieuw bij Yoek én we zijn heel trots om met dit initiatief geld in te mogen zamelen voor een prachtig goed doel: Oil for Education.

view all

Boutique Yoek is een limited collection, met trendy items om aan je dagelijkse garderobe toe te voegen! Van shirts met coole teksten tot casual blouses.

web-monitoring-ok