Pasvormen Yoek

Bij Yoek hebben we gedurende de jaren een aantal verschillende pasvormen geïntroduceerd: wide bottom, flare en relax. Deze pasvormen zijn altijd genoemd in de productnaam of de omschrijving. Hierdoor kun je in iedere nieuwe collectie je favoriete pasvorm gemakkelijk herkennen.

 

 

Wide Bottom

Alle plus size tunieken met de wide bottom pasvorm zijn aangesloten rond de borst en de taille, maar lopen aan de onderkant erg wijd uit. De totale lengte van deze tops is 90 cm in de maten S, M en L en 93 cm in de maten XL, XXL en XXXL. De wide bottom modellen vallen ongeveer 8 cm boven de knie.

De tops vallen ruim over de heupen en zijn dus lang genoeg om met een legging te dragen. Natuurlijk kun je wide bottom items ook goed combineren met een skinny jeans, voor een mooi contrast met het wijde bovenstuk. Ga je liever voor een chique, klassieke look? Draag een wide bottom tuniek dan met een stijlvolle Dolce broek. De lange tunieken zijn ook mooi om te dragen met een korter jasje.

Wide bottom tops zijn perfect voor als je een figuur met bredere schouders hebt. Door de wijde onderkant wordt het accent namelijk weggehaald van je schouders. Ook als je een recht figuurtype hebt, of graag je buik wilt verbergen is deze flatterende pasvorm ideaal. De aangesloten bovenkant en de wijde onderkant geven je lichaam optisch een taille en doordat de top los over je buik heen valt, kan je deze probleemzone goed verhullen.

Bekijk alle wide bottom tops >

 

Flare

De pasvorm van alle flare tops is aangesloten rond de borst en taille en loopt wijd uit aan de onderkant. De totale lengte van de flare modellen is ongeveer 80 cm. De flare shirts vallen tot op het dijbeen en zijn zo’n 10 cm korter dan de tops met onze wide bottom pasvorm.

Alle artikelen met de flare pasvorm vallen net iets over de heupen, dus kunnen ze goed gecombineerd worden met een mooie spijkerbroek of één van onze wijde Dolce broeken met een print. Draag een flare top over een strakke kokerrok voor een elegante en vrouwelijke outfit.

Als je slanke benen en heupen hebt met een vollere buik en borsten, zijn onze flare tops zeer geschikt voor jou. Curvy vrouwen met dit appelfiguur kunnen het best licht getailleerde tops dragen die los over de buik vallen, een flare of wide bottom model dus! Een basic flare top met een broek met een opvallende print is dus perfect om de aandacht weg te halen bij je buik.

Onze flare tops en tunieken zijn er in allerlei varianten: van basic tops in neutralen kleuren tot tops met kleurrijke prints en opvallende details, zoals kralen, strass steentjes of ruches.

Bekijk alle flare tops >

 

Relax

Het relax of ‘relaxed’ model is onze nieuwste pasvorm en is het kortst van de drie fits, de shirts zijn ongeveer 10 cm korter dan de flare pasvorm. De relax shirts zijn niet helemaal aangesloten, maar ook niet wijd. Ze zijn licht getailleerd en reiken tot op de heupen.

Omdat onze relaxed pasvorm wat korter is, kun je deze shirts het best combineren met een spijkerbroek of een rok. Wil je jouw outfit op een meer trendy manier stylen, draag een relaxed shirt dan in je rok of broek. De shirts met de relax pasvorm zijn ook ideaal om onder een vest of blazer te dragen.

De relaxed shirts zijn geschikt voor vrouwen met een zandloperfiguur, omdat de pasvorm van deze tops de taille accentueren en je rondingen dus nog mooier laat uitkomen. Als je een recht figuur hebt, zijn onze relaxed shirts ook een goede keuze. Bij dit lichaamstype staan getailleerde, korte tops namelijk erg mooi, omdat er optisch een taille gecreëerd wordt en de aandacht meer verlegd wordt naar de heupen.

Bekijk alle relax tops > 

 

Heb je toch nog vragen over de pasvormen of maten, bekijk dan onze maattabel of neem contact met ons op. Zou je graag stijladvies ontvangen gebaseerd op jouw persoonlijke wensen? Neem dan contact op met onze personal shopper, die je graag helpt met al jouw fashion vragen.