Jurken

Jurken

Producten 46-80 van 80

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
  • Producten 46-80 van 80

    Pagina
    per pagina
    Van laag naar hoog sorteren
    Tonen als Foto-tabel Lijst

    Grote maten jurken – zomercollectie 2024

    In de grote maten jurken van Yoek zal iedere curvy vrouw zich mooi en zelfverzekerd voelen! Een mooie jurk is een onmisbaar kledingstuk in de kledingkast van elke plus size dame. De jurk is veelzijdig, jurken kunnen namelijk altijd; van zomer tot winter! Bij Yoek in de online shop vind je jurken voor elke stijl en gelegenheid. Deze jurken zijn speciaal ontworpen voor vrouwen met een maatje meer en omarmen de rondingen en leggen de nadruk op de juiste plekken.

    Soorten grote maten dames jurken

    Bij Yoek vind je een breed assortiment aan grote maten jurken. Ook deze zomer vind je bij Yoek weer een groot assortiment plus size fashion. Of je nu op zoek bent naar een zakelijke jurk voor naar kantoor, een zomerjurkje voor op vakantie of een elegante little black dress met prachtige details, in onze webshop vind je beslist jouw nieuwe favoriete grote maten droomjurk! Of het nu een wikkeljurk, A-lijn jurk, hemdjurk, sweater dress of maxi jurk is. Yoek heeft verschillende collecties met ieder zijn eigen stijl, van casual tot chique, in verschillende trendy prints en kleuren. Ga voor een chique feestelijke look in een jurk van onze een Black Label collectie. Voor een sportieve of schattige look zijn de jurkjes van Miss Y perfect en voor een minimalistische look met items die tijdloos zijn, is er ons label Portraits

    Grote maten dames jurken voor een curvy figuur

    Onze perfecte pasvorm en de comfortabele stoffen zorgen direct voor een elegante en vrouwelijke uitstraling. Yoek heeft jurken met veel verschillende modellen en pasvormen; van lang tot kort en van aangesloten tot wijd. Wikkeljurken kunnen de taille mooi accentueren. Met de juiste jurk kun je jouw vrouwelijke vormen dus perfect flatteren, je figuur laten zien, of juist verbergen. Yoek gebruikt de mooiste stoffen zoals luchtig linnen, voiles en katoenstoffen vol bloemenprints en etnische dessins.

    Grote maten dames jurken combineren

    Ben je ook nog op zoek naar een jasje of blazer om over je nieuwe grote maten jurk te dragen? Of draag je graag een legging bij jouw jurk? Ook daarvoor kun je terecht in de online shop van Yoek!