Voor onze collecties maken we gebruik van veel verschillende soorten stoffen. Hieronder vind je een korte uitleg van onze meest gebruikte materialen.

 

 

Yoek Dolce
DOLCE
Het dolce materiaal is één van onze meest gebruikte stoffen, gemaakt van micropolyester met elastaan. Het zachte en comfortabele materiaal wordt in iedere collectie gebruikt, in uni kleuren, maar ook bij items met een print.

 

Yoek Linnen
LINNEN
Sinds een aantal jaren gebruiken we linnen in iedere zomercollectie. Linnen is een natuurlijk product, gemaakt van cellulose vezels van de vlas plant. Linnen droogt snel en is ademend, en is dus perfect voor warme zomerdagen.

 

Yoek Katoen
KATOEN
Katoen wordt vooral gebruikt bij onze basics, betaalbare en essentiele items om aan je garderobe toe te voegen. Yoek heeft vooral tops en shirts in katoen. Goed om te weten: er komt binnenkort een collectie met biologisch katoen!

 

Yoek Voile
VOILE
Voile is een geweven stof die zacht aanvoelt op de huid en het heeft een licht doorschijnende uitstraling. De luchtige, vederlichte items geven je direct een chique look.

 

Yoek Ottoman
OTTOMAN
Het Ottoman materiaal is een verticaal geribde stof met een subtiele stretch voor een flatterende en comfortabele pasvorm. Deze stof heeft een corrigerend effect, dus je lijkt één maat kleiner!

 

Yoek Interlock
INTERLOCK
Vergeleken met al onze andere stoffen is interlock zwaarder, waardoor het goed in vorm blijft. De stof is gemaakt van viscose, polyester en elastaan. Interlock voelt luxe en zacht aan op de huid.

 

Yoek Coco
COCO
Onze coco items zijn erg divers, maar ze voelen allemaal licht en zacht aan op de huid. De stof heeft een licht glanzende afwerking en is gemaakt van polyamide met elastaan.
Yoek Viscose
VISCOSE
Viscose is een kunstmatig materiaal, gemaakt van een plantaardige grondstof. Viscose draagt erg comfortabel, net als katoen, maar kan net zo aanvoelen als zijde. Het wordt gebruikt voor verschillende stoffen; van jersey tot crêpe.