(0) € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

section

Swipe to the left

Een nieuw jaar, een nieuwe collectie!

Een nieuw jaar, een nieuwe collectie!
By Yoek 4 januari 2019 2812 Views

https://www.yoek.fr/collections/black-label.html

Yoek

Tijdens de winter is Yoek altijd extra blij om een zomercollectie te introduceren waarmee we ons met onze garderobes wanen in warmere oorden! En de nieuwe lijn voor Spring/Summer heeft niet alleen iets voor iedereen, het heeft méér dan iets voor iedereen. Een grote variatie aan bloemendessins – van pastel tegen zwart tot een fleurig boeket op off-white, naast een paars-witte tulp in linnen.

Ook al zien we graag een zee van prachtige bloemen in onze kast, we houden ook van andere, trendy designs zoals een nieuw soort leopard; een monochroom patroon van mini-luipaarden. Yoek maakt het makkelijk om een vibe van de oceaan met je mee te nemen, door het dragen van items in oranje met tropische vissenprint.

Perfect voor zowel werk als vrije tijd, is de preppy look, welke niet alleen sportief maar ook klassiek oogt. De in college style gestreepte items kunnen samen gedragen worden voor two-piece-suiting, of met effen rood en navy. Speel je fashion game in stijl en draag het modieuze patroon van speelkaarten, polkadots en glinsterende zonnetjes.

Black Label

Het maakt niet uit welke speciale gelegenheden je te wachten staan, maar je feestelijke outfit hangt al klaar in deze nieuwe Yoek Black Labe collectiel welke geheel over dots en bloemen gaat. De stippen vinden hun weg op stretchy dolce en delicaat chiffon, geïnspireerd door de roaring twenties, oftewel klassieke elegantie ten top. Bijpassende items in donkerblauw zijn rijkelijk versierd met parels en glinsterende stenen voor een luxueuze uitstraling. Twee-delige sets of co-ords zoals we ze graag noemen, worden in deze collectie apart gedragen maar de dots en bloemen worden ook gemix-matched. De smaakvolle zomercollectie komt tot een geheel met een kleurrijke bloem, voor een romantische en vrouwelijke touch.

Miss Y ♥

Het jongere label bij Yoek voor hippe grote maten, Miss Y, bestaat uit twee bloemenpatronen voor de sunshine season. Allereerst een pasteldessin tegen een zwarte achtergrond, met sportief gestreepte afwerking. Naast dit design in een cool silky materiaal, is er een ander bloemenpatroon met een meer lieflijke look in vrolijke kleuren tegen lichtroze, geprint op vederlicht voile. Eén van onze favo’s is de crispy witte blouse met sterrenborduursel, naast diverse sweaters met fonkelende pailletten voor chille zondagen.

PORTRAITS

Het verhaal van PORTRAITS is pas vorig jaar begonnen. De tweede collectie, en deze eerste zomercollectie van dit minimalistische plus size label heeft een gevoel van gerafinneerde eenvoud. De zomer vraagt om het gebruik van lichte stoffen zoals katoen, cupro en linnen, in wijde silhouetten. Er is gekozen voor een kleurenpalet van gedekte kleuren; van puur wit tot donkerblauw en brique. De dessins zijn clean en simpel; geschilderde vormen in zwart-wit, maxi-stippen en een grafische tijgerprint.

Benieuwd naar onze gehele collectie?Bekijk de brochure >>

web-monitoring-ok