(0) € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

section

Swipe to the left

Een boek voor Every Body

Een boek voor Every Body
By Yoek 17 mei 2019 2223 Views

Stop met wegen. Start met leven.

Je eigen spiegelbeeld haten, denken dat je leven beter wordt als je maar wat kilo's kwijt bent, elke maandag opnieuw beginnen met diëten… Herkenbaar? Mayra Louise zat zelf twintig jaar lang vast in dit patroon van diëten, vast in de gedachte dat afvallen haar verder zou brengen. Tot ze ontdekte dat het zonde was van haar tijd, en haar leven. Geluk zit niet in je kledingmaat of in je gewicht. Je bent goed genoeg. In haar boek 'Op je lijf geschreven' legt ze uit waarom geluk niet in in het labeltje in je nek zit.In dit boek deelt ze op persoonlijke en soms hilarische wijze haar verhaal en de belangrijkste inzichten die ze de afgelopen jaren heeft geleerd. Over waarom het schoonheidsideaal een lachertje is en waarom ook JIJ goed genoeg bent. Het boek staat vol met al haar ultieme tips voor meer zelfvertrouwen. Wijs, krachtig en enorm inspirerend! De voorkant van het boek vinden we bij Yoek al prachtig, net zo mooi als de prachtige, eerlijke verhalen die het bevat, in haar 'lijfboek' zoals ze het zelf noemt.Foto: Instagram @mayralouise


Mayra Louise (37) was één van de eerste succesvolle plus size modellen van Nederland. Ze is freelance journaliste en heeft een persoonlijke blog over body positivity en self-love. Mayra’s motto? 'Happy is not a dress size'. Haar eerste boek 'Op je lijf geschreven' is verschenen op 7 mei, bestel haar boek hier, voor jezelf of als cadeau met een bijzondere boodschap.

Voor een body-confidence boost kun je ook luisteren naar Mayra’s podcasts. Deze gaan ook over self-love, self-care en hoe je een positievere kijk op je lijf krijgt. Hiermee hoopt ze de self-love in het leven van haar luisteraars ook een flinke boost te geven!

Veel lees- & luisterplezier!

web-monitoring-ok