(0) € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

section

Swipe to the left

Twee trendkleuren voor S/S '20

Twee trendkleuren voor S/S '20
By Yoek 13 januari 2020 406 Views

Een nieuw seizoen betekent nieuwe trends op het gebied van kleuren! In deze blog lichten we twee kleuren uit die dit seizoen geselecteerd zijn door het Pantone Colour Institute. In onze collecties zul je deze belangrijke kleuren terugvinden; Flame Scarlet & Sky Blue.


Spotted Trend:

Flame Scarlet is de kleur die je een boost van zelfvertrouwen geeft. Wie durft deze "All-eyes-on-me" kleur te dragen dit seizoen?

SS20 Collectie:

Wat vind je van een jurk in deze felrode kleur? Of zou je het wat veiliger houden door de kleur te combineren met een jeans? We hebben ook een kleurrijke grafische print ontworpen voor als je meer van prints houdt!


Spotted Trend:

Faded Denim is een andere populaire kleur dit seizoen. Het is alsof je een blauwe jeans meerdere keren gewassen hebt en de donkere tint langzaam vervaagd is. De vale kleur oogt lieflijk en zacht, zoals het start van de lente :)

SS20 Collectie:

Wij hebben deze kleur wel wat meer schwung gegeven door hem wat feller te maken, zodat het meer past bij Yoek! We noemen deze kleur Sky Blue, omdat het ons doet denken aan de blauwe zomerluchten waar we zo gek op zijn. Combineer de kleur met onze zonnige, swirl Sevilla print, voor de perfecte zomerlook.

De items van de Sky Blue trend hebben we al binnen >>

Op de styles in de rode kleur moeten we nog eventjes wachten, dus hou onze site in de gaten!

web-monitoring-ok