(0) € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

section

Swipe to the left

Collectie Inspiratie | Namibië

Collectie Inspiratie | Namibië
By Yoek 17 januari 2020 991 Views

Vorig jaar ondernam Johanna een prachtige reis naar Namibië, voor zowel vakantie alsmede om inspiratie op te doen voor de nieuwe Spring/Summer 2020 collectie. We zijn net gestart met het verkopen van deze nieuwe collecties, dus nu kunnen we eindelijk haar geweldige foto's en hoogtepunten van de trip delen!


Namibië staat bekend om de grote diversiteit betreft dieren en de eindeloze vergezichten, omdat het een land is met twee grote woestijnen: de oudste woestijn van onze planeet; de Namib Desert en de Kalahari Desert welke zelfs tot over de grens reikt.

Johanna nam een vlucht van Windhoek naar de Fish River Canyon, 's werelds op één na grootste ravijn, van 45.000 hectare. Zoals hier is geen enkele andere plek in Afrika; het is werkelijk een indrukwekkend landschap welke lastig te beschrijven is. Zowel de ochtenden als de avonden zijn er adembenemend mooi, want op deze momenten kun je de ongelofelijke kleurveranderingen aanschouwen.

Vervolgens reisde ze af naar de Hoodia Desert Lodge in Sossusvlei, waar ze te midden van reusachtige bergen aan de Tsauchab rivier verbleef, bekend om de hemelsblauwe luchten boven de Namib Desert. De uitgelezen plek als je van sterren kijken houdt!

Van Damaraland in het noorden, ging ze naar het Etosha National Parc, één van Afrika's meest vooraanstaande wildreservaten. Vanuit het Ongava Tented Camp kun je het park onder begeleiding bezoeken om de dieren te bewonderen; van olifanten tot giraffen, zebra's, impala's en neushoorns. Je zult elke dag iets anders spotten! Het Ongava Camp van safari tenten staat onder leiding van enkel vrouwen van wie ze er drie heeft mogen ontmoeten; Cealia, Kukae en Merlyn, wat het een extra bijzondere vibe gaf, omdat Johanna zelf een bevlogen onderneemster is.

Vóór het einde van de trip, ging ze nog naar de grens bij Angola om een stam te bezoeken; de Himba stam. Soms vier dagen op een rij geen mensen zien, de sensationele vergezichten, de wilde dieren en het ontmoeten van mensen die uit zo'n puurheid leven, het laat je allemaal zien en beseffen hoe fantastisch onze wereld is!

Fotograaf: Jimmy NelsonOngava Tented Camp

https://www.ongava.com/tented-camp/


Hoodia Desert Lodge

https://www.hoodiadesertlodge.com/

web-monitoring-ok