(0) € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

section

Swipe to the left

Cadeau idee | Er is weer nieuwe olijfolie!

Cadeau idee | Er is weer nieuwe olijfolie!
By Yoek 5 december 2019 1549 Views

Afgelopen week hebben we een nieuwe zending van onze heerlijke olijfolie ontvangen! In oktober en november is de verse oogst geplukt, verwerkt en uiteindelijk in flessen gegoten, zoals je kunt zien op de meest recente foto’s.

We zijn ontzettend blij met deze nieuwe lading, want de kwaliteit is weer goed én lekker! Omdat we dit seizoen extra olijfbomen gekocht en geplant hebben, was het ook mogelijk om een grotere hoeveelheid olie te produceren. En meer olie betekent ook dat we meer flessen kunnen verkopen, wat ervoor zorgt dat we een groter aantal kinderen kunnen helpen in Kenya, in het kader van ons ‘Oil for Education’ project!

Nu het feestseizoen van start gaat, zijn we in gedachte ook bij mensen die niet zoveel hebben en waarschijnlijk niets vieren omdat er simpelweg geen geld voorhanden is, of omdat ze geen familie meer hebben. Iedereen doet graag iets voor de wereld, maar soms is het lastig om te bedenken hoe je een verschil kunt maken. Wij hebben het perfecte idee; want je kunt je vrienden, medewerkers of familie verblijden met flessen gezonde, heerlijke olijfolie, en tegelijkertijd help je mensen een toekomst op te bouwen.

Omdat we de mede-eigenaren zijn van het ‘Oil for Education’ project, mede als van de olijfbomen in Italië (vlakbij Bari, Puglia), zijn we in staat om je regelmatig te voorzien van ontwikkelingen op onze blog. We hopen oprecht dat jullie aankopen ervoor zorgen dat we in 2020 nog meer meisjes kunnen laten studeren!

Dus als je nog op zoek bent naar een origineel cadeau, of als je relatiegeschenken nodig hebt voor zakenpartners of presentjes voor medewerkers, dit is een attent en bruikbaar cadeau!

Lees meer over onze olijfolie en het Oil for Education project in onze vorige blogpost

web-monitoring-ok