(0) € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

section

Swipe to the left

5 x Eten in Rotterdam

5 x Eten in Rotterdam
By Yoek 23 mei 2018 6761 Views

Rotterdam is zeker niet meer de plek met de reputatie van een grauwe, onpersoonlijke stad en terecht, want je vindt er de hipste concepten en leukste hotspots! Als foodies die we zijn, zijn we voor jou op zoek gegaan naar de beste plekken om te eten, van luxury dinners tot shared-dining.

Obba's Day & Night

Obba’s Day & Night aan de Witte de Withstraat is het nieuwste concept van het lokaal bekende Obba Lounge. Hier worden mediterrane gerechten en mezzes geserveerd en net even anders dan normaal want hier komen ze uit de speciale "Josper" houtskooloven.

Het leuke aan dit concept is; ze zijn zoals de naam al verklapt op donderdag, vrijdag en zaterdag zowel overdag als 's nachts geopend! Zo hoef je niet altijd maar terug te vallen op een broodje shoarma na het uitgaan, of als je nachtelijke food cravings hebt....this is the place to go! (altijd beter als wat er in de koelkast ligt)


Witte de Withstraat 79-A, 3012 BN Rotterdam

Héroine

Een restaurant met een uitdagende naam die zeker blijft hangen en niet alleen maar om de naam!

Héroine, een redelijk nieuw restaurant in de westelijke vleugel van Het Industriegebouw. Een zaak waar geen regulier menu beschikbaar is, maar je de keuze krijgt uit een 4-, 5- of 7-gangen menu. Het draait hier allemaal om fine dining, bijzondere wijnen, kunst en design en dat is te zien en te proeven!


Kipstraat 12, 3011 RT Rotterdam

Café Roes

Roes een hip café waar je kunt genieten van cocktails, spirits en Asian street- en finger food. Naast het verrassende assortiment aan cocktails (tip: de Lychee Lemongrass Fizz!) en finger food, kun je bij Roes ook een heerlijke burger met Asian twist krijgen! En good news, op vrijdag en zaterdag ben je ook meteen op de goede plek voor een avond vol disco, soul en hip hop gedraaid door Rotterdamse dj's.


Schiedamse Vest 144, 3011 BD Rotterdam

Fenix Food Factory

Op het schiereiland Katendrecht is de Fenix Food Factory gevestigd, dit is een foodhal voor liefhebbers van verse, zelfbereide producten. Zo vind je er bijvoorbeeld vers brood van Jordy's Bakery en worden er regelmatig BBQ's georganiseerd.

Haal een lekker hapje en een Rotterdams biertje bij de Kaapse Brouwers en geniet vanaf het terras van het uitzicht op de indrukwekkende hoogbouw van de Wilhelminapier en Hotel New York.

Veerlaan 19D, 3072 AN Rotterdam

Kaat Mossel

Hou je van vis? Dan ben je bij Kaat Mossel aan het juiste adres!

Kaat mossel is een echte Rotterdamse tent, de nuchtere mentaliteit & geen poespas is in alles terug te vinden. Zo voelt het interieur aan als dat van een simpele huiskamer en worden de gerechten niet chic opgemaakt geserveerd. Dit alles doet echter niet af aan de kwaliteit van het eten en hebben ze met zekerheid de beste mosselen en vis in town!

Admiraliteitskade 85, 3063 EE Rotterdam

web-monitoring-ok